dödsbo


Dödsbo Gråbo

Välj Tjänst

Värdering

Vi erbjuder en professionell värdering där vi med hjälp av säljkanaler och återförsäljare kan erbjuda förmånliga priser, vi kan även köpa saker på plats!

Uppköp

Vi köper hela hem samt lösöre så som kristallkronor, designmöbler, mattor och konst. Läs mer under våra tjänster.

Bortforsling

Man samlar på sig mycket med åren. Det som inte kan komma till användning tar vi hand om på återvinningsstationen.

Röjning

Vi tömmer bostaden fullständigt. Vi sorterar, packar och organiserar. En del kan hamna på auktion eller till försäljning, en del skänks och en del behöver slängas. Vi tar hand om precis allt.

Flyttstädning

När du ska lämna tillbaka boendet eller bostaden ska säljas behövs ett flyttstädning. Vi utgår från mäklarsamförbundets krav.

Transport & Skänkning

Vi vill att så mycket som möjligt ska komma till användning och så lite som möjligt ska hamna på tippen. Därför hamnar det mesta på second hand för ett hållbart samhälle!

Det betyder att vi kan ta hand om allt från värdering, rengöring, röjning, överföring och transport till återvinningscentret. Om så önskas kan vi också erbjuda värdering och köp av lös egendom som värdesaker, målningar eller möbler. Eftersom vi också fungerar som mellanhänder mellan dig och alla mäklare, intressenter eller andra inblandade personer, ser vi till att du inte behöver tänka mer än nödvändigt.

Kostnadsfri Värdering av dödsbo
Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser om du vill sälja dödsbo. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?
Göteborg dödsbo flytt man män glad

Öppettider

Telefontider – Alla dagar
07:00 – 20:00

Servicetider:
Mån – Fre 08:00 – 17:00

(Alltid kontaktbara i samband med uppdrag)

Kontakta Oss

För booking kontakta:
Ingvar Götborg- 0766000231

För Pågående Arbete:
Abby – 0766000230

För Mer Information:
info@gbgdodsbo.se

Momsregnr/VAT:
SE559298030301