Tack!

Tack för att du kontaktar oss. Vi återkommer till dig inom kort.

Så säger våra kunder

Malin Werling

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag kan varmt rekommendera dem tack vare deras mycket trevliga bemötande, deras lätthet till kommunikation, deras snabba och flexibla insatser, kvalitén på de utförda tjänsterna: tömning av bohag och städning samt att de ingav en trygg och respektfull känsla genom hela processen!"

Jelena Magnusson

⭐⭐⭐⭐⭐
"Såg tidigare recensioner och efter att ha anlitat dem så instämmer jag till fullo - världsklass!! Abby gav ett bra pris och genomförde tömning och städning exemplariskt. Bovärden var imponerad och sa att för första gången så kan han rekommendera någon, jättekul att kunna bidra med det fina omdömet!"

Frida Thalénius

⭐⭐⭐⭐⭐
"Klockren fullträff var det när vi hittade Abby och hans gäng för uppdraget att tömma och städa min farmors lägenhet. Jag kände genast stort förtroende för honom, han var lättillgänglig och snabb med återkoppling om så behövdes. De utförde arbetet effektivt och noggrant och hade det funnits en stjärna till att ge i omdöme hade den varit deras. Stort tack till er!"

Johan Sällström

⭐⭐⭐⭐⭐
"Letade någon som kunde hjälpa med ett dödsbo. Fick tag i Abby och efter första mötet fick jag ett riktigt förtroende. Från vi skrev papper tills han ringde mig att det var klart med rensning och städningen av lägenheten var ett riktigt proffsigt arbete. Han ska ha mer än 5 stjärnor men tyvärr finns det inga mer stjärnor. Stort tack Abby."

Viktoria Oldsberg

⭐⭐⭐⭐⭐
"Har bara det bästa att säga! Fantastisk personal, ovärderlig service och ett otroligt slutresultat med städ, fix och trix. Addera därtill all hjälp de var behjälpliga med från start till mål. Högsta betyg till Abby och hans kollegor!"

Henrik Johansson

⭐⭐⭐⭐⭐
"Stort tack till Abby och hans team för all hjälp och mycket god service i samband med jobbet i lägenheten. Extra stort tack för att Abby hjälpte till med besiktning och överlämning av nycklar till hyresvärden och för att ni ordnade allt så smidigt!"

Göteborg dödsbo flytt man män glad
dödsbo tjänster
göteborg dödsbo

© Göteborg Dödsbo Tjänster – Org.nr: 559298-0303
Google Ads i samarbete med: Adster