Vi hjälper dig med dödsbo i Göteborg

Vi tar hand om allt – Enklare kan det inte bli

Få en gratis offert eller ring oss direkt 076-600 02 31

En offert från oss är kostnadsfri och ej bindande.

dödsbo göteborg

Värdering av dödsbo

Vi erbjuder en professionell värdering där vi med hjälp av säljkanaler och återförsäljare kan erbjuda förmånliga priser, vi kan även köpa saker på plats!

uppköp av dödsbo

Uppköp av dödsbo

Vi köper hela hem samt lösöre så som kristallkronor, designmöbler, mattor och konst. Läs mer under våra tjänster.

dödsbo bortforsling

Bortforsling av dödsbo

Man samlar på sig mycket med åren. Det som inte kan komma till användning tar vi hand om på återvinningsstationen.

dödsbo röjning

Röjning av dödsbo

Vi tömmer bostaden fullständigt. Vi sorterar, packar och organiserar. En del kan hamna på auktion eller till försäljning, en del skänks och en del behöver slängas. Vi tar hand om precis allt.

dödsbo flyttstädning

Flyttstädning av dödsbo

När du ska lämna tillbaka boendet eller bostaden ska säljas behövs ett flyttstädning. Vi utgår från mäklarsamförbundets krav.

skänkning av dödsbo

Transport & skänkning av dödsbo

Vi vill att så mycket som möjligt ska komma till användning och så lite som möjligt ska hamna på tippen. Därför hamnar det mesta på second hand för ett hållbart samhälle!

Kontakta Ingvar för att få hjälp med ditt dödsbo

Välkommen till Göteborg Dödsbo Tjänster

Vi erbjuder ett helhetskoncept där vi köper, tömmer och städar ert dödsbo i Göteborg och hela Västra Götaland. Med flera års erfarenhet av helhetslösningar inom dödsbotömning och bohagstömningar kan du känna dig trygg i att vi tar hand om alla detaljer med omsorg och professionalism. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Enkel och smidig hantering av dödsbon

1. Kostnadsfritt hembesök

Ring oss eller fyll i formuläret för att bestämma ett tid för ett kostnadsfritt hembesök. Vi kommer ut och berättar om våra tjänster och erbjuder en gratis offert. Beroende på situationen kan det vara så att ni får betala eller att vi bär kostnaderna.

2. Lyssna på dina behov

Vi lyssnar noggrant på era behov och önskemål. Vi bedömer vilka ytor som behöver rensas och om ni önskar hjälp med flytt, magasinering, försäljning av föremål eller bostad, flyttstädning eller trädgårdsröjning. Efter en professionell bedömning erbjuder vi er en skräddarsydd offert.

3. Godkänd offert

När vi kommit överens sätter vi igång med arbetet. Vi bestämmer tillsammans start- och slutdatum, och ni överlämnar nycklarna till oss. Tömningsprocessen tar oftast bara en eller två dagar beroende på omfattningen av arbetet.

4. Överlämning

Efter att bostaden är tömd och eventuellt städad går vi tillsammans igenom resultaten. Vi ser till att ni är nöjda innan vi avslutar uppdraget. Betalningen sker efter utfört arbete genom en faktura.

Vi är verksamma i Göteborg och hela Västra Götaland

Besök oss på Landsvägsgatan 6, 413 04 Göteborg

Så säger våra kunder

Malin Werling

⭐⭐⭐⭐⭐
"Jag kan varmt rekommendera dem tack vare deras mycket trevliga bemötande, deras lätthet till kommunikation, deras snabba och flexibla insatser, kvalitén på de utförda tjänsterna: tömning av bohag och städning samt att de ingav en trygg och respektfull känsla genom hela processen!"

Jelena Magnusson

⭐⭐⭐⭐⭐
"Såg tidigare recensioner och efter att ha anlitat dem så instämmer jag till fullo - världsklass!! Abby gav ett bra pris och genomförde tömning och städning exemplariskt. Bovärden var imponerad och sa att för första gången så kan han rekommendera någon, jättekul att kunna bidra med det fina omdömet!"

Frida Thalénius

⭐⭐⭐⭐⭐
"Klockren fullträff var det när vi hittade Abby och hans gäng för uppdraget att tömma och städa min farmors lägenhet. Jag kände genast stort förtroende för honom, han var lättillgänglig och snabb med återkoppling om så behövdes. De utförde arbetet effektivt och noggrant och hade det funnits en stjärna till att ge i omdöme hade den varit deras. Stort tack till er!"

Johan Sällström

⭐⭐⭐⭐⭐
"Letade någon som kunde hjälpa med ett dödsbo. Fick tag i Abby och efter första mötet fick jag ett riktigt förtroende. Från vi skrev papper tills han ringde mig att det var klart med rensning och städningen av lägenheten var ett riktigt proffsigt arbete. Han ska ha mer än 5 stjärnor men tyvärr finns det inga mer stjärnor. Stort tack Abby."

Viktoria Oldsberg

⭐⭐⭐⭐⭐
"Har bara det bästa att säga! Fantastisk personal, ovärderlig service och ett otroligt slutresultat med städ, fix och trix. Addera därtill all hjälp de var behjälpliga med från start till mål. Högsta betyg till Abby och hans kollegor!"

Henrik Johansson

⭐⭐⭐⭐⭐
"Stort tack till Abby och hans team för all hjälp och mycket god service i samband med jobbet i lägenheten. Extra stort tack för att Abby hjälpte till med besiktning och överlämning av nycklar till hyresvärden och för att ni ordnade allt så smidigt!"

Få en offert eller ring oss direkt

Fyll i formuläret med dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Göteborg dödsbo flytt man män glad
dödsbo tjänster
göteborg dödsbo

© Göteborg Dödsbo Tjänster – Org.nr: 559298-0303
Google Ads i samarbete med: Adster