Vår Kundgaranti

Att du blir nöjd och känner dig trygg under & när vårt arbete är avklarat, är det viktigaste för oss!

Har du anmärkningar på det utförda arbetet hör av dig på telefon eller mail så återkommer vi till dig med förslag på en lösning. Vi gör alltid en kontroll tillsammans för att försäkra oss om att allt är utfört till er förväntning. Skulle ni upptäcka något kvarglömt i efterhand kommer vi ut direkt och åtgärdar problemet.

Vi är fullt försäkrade så om olyckan skulle vara framme så kan ni känna er trygga. Vi har företags- och ansvarsförsäkring. Vi har professionell utrustning som alltid är besiktigad och godkänd för ändamålet. Alla våra medarbetare är försäkrade till, från och under arbetet.

Vi är strikt konfidentiella med uppgifter som kommer till vår kännedom i samband med våra uppdrag. Handlingar och dokument förvaras eller förstörs på ett säkert sätt. Det kan vara gammal post eller dokumentation från förr som inte längre behöver tas vara på.

Göteborg Dödsbo Flytt tjej kille

Vi erbjuder allt du behöver, på ett säkert, snabbt & kvalitativt sätt!

Att tömma ett dödsbo kan vara tungt både fysiskt och psykiskt. Vissa ägodelar vill du kanske behålla, medan andra istället ska säljas, skänkas eller slängas. Vi har förståelse och hjälper dig gärna – oavsett hur din situation ser ut. Det är viktigt att hitta en bra och trygg lösning.

Vad Andra Säger

Vi är mer än nöjda med hanteringen av dödsbo och städning och kan varmt rekommendera Abby och hans kollegor på Göteborg dödsbo.

Anna Kjellgren

Trevligt bemötande, snabb service, bra pris, kan varmt rekommenderas.

Kerstin Klang

Kan rekommendera Göteborg dödsbo. Trevliga och proffsiga rakt igen. Fick offert direkt vid första träffen. Lägenheten som skulle städas var "utmanande", och de överträffade mina förväntningar. Allt klart i tid (3 dagar innan utsatt datum).

Jan Lundegard

  Våra Serviceområden

  Kolla in vår Google Profil för att ta reda på mer om oss!

  Göteborg Dödsbo Flytt tjej kille

  Besök Oss:

  Våran Butik
  Landsvägsgatan 6
  413 04 Göteborg

  Momsregnr/VAT:
  SE559298030301

  Öppettider

  Telefontider – Alla dagar
  07:00 – 20:00

  Servicetider:
  Mån – Fre 08:00 – 17:00

  (Alltid kontaktbara i samband med uppdrag)

  Kontakta Oss

  För bokning kontakta:
  Ingvar Götborg- 0766000231

  För Pågående Arbete:
  Abby – 0766000230

  Ekonomiansvarig:
  Sanna- 0702974820

  För Mer Information:
  info@gbgdodsbo.se